• Ariane Lelieveld

Zelf aan de slag in de basics


In ‘De Basics van bewonersparticipatie’ nemen wij je mee in de reis van bewoners die voor het klimaat aan de slag gaan. Een interactieve leersessie waarbij je je in bewoners verplaatst en zo op zoek gaat naar mogelijkheden om beter samen te werken met bewoners. Wij nodigen je uit om je rugzak te pakken en met ons mee te reizen.

De Basics is geïnspireerd op de resultaten van de burgergesprekken die wij in het voorjaar 2018 gevoerd hebben voor het Klimaatakkoord en op de vele jaren werkpraktijk in bewonersparticipatie die wij alle drie op verschillende wijze hebben. De achtergrond en het rapport van deze burgergesprekken vind je hier.

Er zijn momenteel nog enkele plaatsen vrij voor de Basics op 3 april in Zwolle, locatie stadhuis.

Je kunt je hier inschrijven .

Heb je interesse, op de onderstaande data vinden er ook Basics van Bewonersparticipatie plaats op:

16 mei in Arnhem

De Basics van bewonersparticipatie wordt aangeboden via de Klimaatacademie.

De Klimaatacademie is een initiatief van Klimaatverbond Nederland en wil leden (en niet-leden) kennis en hands-on oplossingen aanreiken waarmee zij koplopers in de energietransitie kunnen zijn. De Klimaatacademie biedt workshops en publicaties.


17 keer bekeken0 reacties