OVER ONS

Wie zijn wij

Drie vrouwen slaan de handen ineen en bieden samen hun expertise en begeleiding aan bij het klimaatavontuur dat professionals en bestuurders aangaan. Of het nu om de energietransitie, mobiliteit, klimaatadaptatie of duurzaam voedsel gaat. Wij hebben elk een brede ervaring in sociale innovatie en bewonersparticipatie bij klimaatbeleid & energietransitie en opereren zowel op lokaal als op landelijk niveau.

 

Onze opdrachtgevers

Ministerie van BZK, gemeente Den Haag, Veld Academie, Gelders Energie Akkoord, Nuon, provincie Overijssel, Pakhuis de Zwijger, ministerie van Economische Zaken, Dominicanenklooster Zwolle, gemeente Bodegraven, provincie Zuid Holland.

 

Uitgangspunten waarmee we werken:

  • We zetten verschillende soorten bewoners en hun leefwereld centraal. Juist de betrokkenheid van bewoners maakt het verschil of een project wel of niet zal slagen.

  • We werken integraal, en verbinden zowel kansen, beleidsthema’s, bewoners, stakeholders en overheden.

  • We blijven leren en nodigen anderen ook uit om te blijven leren. Hoe we klimaatverandering tegen kunnen gaan, leren we met elkaar stap voor stap. 

 

Drie vrouwen - met alle drie een heel eigen verhaal en verschillende expertise – delen dezelfde droom en dezelfde waarden: klimaatbehoud en behoud van het leven op aarde. Voor en door ons allen. Met een aanpak die bruist, iedereen betrekt en kansen integreert. Met een lerende houding en een nieuwsgierig open hart. Zo gaan we samen op klimaatavontuur.

'Als we iedere dag als een avontuur zien, geeft iedere dag ons een nieuwe les'
Jane Goodall - antropoloog 

CONTACT OPNEMEN

Heb je een vraag?

Stel dit eenvoudig via de chatbox rechtsonder aan de pagina. We geven je binnen 24 uur een reactie.

 


Marianne: 06- 24 134 106
 

© 2020 BY KLIMAATAVONTUUR gecreeerd met WIX.COM