Marianne Zuur

Maatschappelijke veranderingen begint bij luisteren naar wat er leeft en speelt. Laat mij jou begrijpen en zien, ik zal jou waarderen en aankijken.

  • Grey LinkedIn Icon

Marianne Zuur is programmamaker, facilitator, gespreksleider, coach en brengt mensen in groepen met elkaar in verbinding en samen in beweging. Dat vraagt soms om verstilling en vertraging, dan weer om versnelling en bruis. Dat vraagt om de juiste setting: keukentafel, huiskamer, binnen of buiten. En altijd om inzet van alle zintuigen en connectie van hoofd en hart. Graag ontwerp en begeleid ik samen met jou die groepsprocessen. Ik sta dan naast je. De kracht komt uit het samen leren.

 

Weten te verbinden

Ik zit met mijn ogen dicht in de zon op de binnenplaats van het provinciehuis Zuid Holland. Het is 2009 en ik heb net de opleiding tot facilitator afgerond. We komen uit een sessie. Mijn eerste sessie. Mijn proeve van bekwaamheid, zeg maar.

 

Geluk(t)

Met een diep gevoel van geluk en dankbaarheid in mijn lijf. Dit is waar ik voor bestemd ben: ik zag collega’s samen geïnspireerd raken, met nieuwe energie en afspraken de zaal verlaten, rechter op en fierder dan ze binnenkwamen.

 

Genieten

Ik had ze weten te verbinden: echt contact met elkaar maken, ruimte voor nieuwe ideeën, getoetst aan realiseerbaarheid, gefaciliteerd zodat het gevoel van samen de schouders eronder kon ontstaan. En ik geniet van de zon.