LEREN

De energietransitie is pas net begonnen en zit vol onzekerheden. Ook andere klimaatdoelen vragen adaptief werken. We blijven zelf leren en wij nodigen anderen ook uit om te blijven leren. Hoe we klimaatverandering tegen kunnen gaan, leren we met elkaar stap voor stap. We hebben hiervoor een paar gerichte workshops en sessies ontwikkeld.

Onze aanpak:

De Bascis voor bewonersparticipatie in de klimaattransitie

Hoe krijgen we bewoners mee? Het is misschien wel de meest gestelde vraag bij de klimaattransitie. Tijdens deze workshop krijg je grip op de uitdagingen en mogelijkheden van bewonersparticipatie.  

Werkplaats 'Samen op klimaatavontuur'

In de werkplaats KLIMAATAVONTUUR zetten we de bewoners centraal en helpen we jou om samen te werken met bewoners in jouw project.

 

Op de stoel van

De wens tot samenwerken binnen klimaatprojecten en –beleid is er, de realiteit is vaak weerbarstiger...  Hoe lukt het wel, en snel?

Intervisie en coaching 

Misschien heb je een concrete individuele vraag waar je mee verder geholpen wilt worden. Of misschien wil je met een groep collega’s met enige regelmaat dilemma’s uitwisselen en samen leren. Vanuit onze eigen expertise bieden we verschillende vormen van individuele en groepscoaching aan.

 

                                                       Coaching 'pak je huis'

                                                       Coaching 'pak je wijk aan'

                                                       Individuele coaching participatievraagstukken

 

                                                       Systematische intervisie participatievraagstukken